Нејзе фановите ја запознале во друго светло, а многумина ги изненадило нејзината смисла за хумор.

Бекута на сите им ставила до знаење дека не ја засегнуваат негативните коментари, со што во свој стил и одговорила на една корисничка на Твитер.

<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”und” dir=”ltr”>Pazite me se, mili moji! 🤣🤣🤣 <a href=”https://t.co/X5p4SmZaj7″>pic.twitter.com/X5p4SmZaj7</a></p>&mdash; Ana Bekuta (@AnaBekuta1) <a href=”https://twitter.com/AnaBekuta1/status/1357352672261734401?ref_src=twsrc%5Etfw”>February 4, 2021</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

– Чувајте се од мене, мили мои – искоментирала Бекута на својот Твитер.