Гордана Гоца Лазаревиќ е позната по својата брутална искреност, а секогаш споделува детали од својот живот, а овој пат ѕирна во своето најдлабоко јас.

Имено, пејачката Гоца Лазаревиќ проговори за своето интимно искуство во текот на животот, а нејзината изјава изненади многумина. На прашањето кое е нејзиното мислење за авантурите за една вечер, Гоца воздивнувајќи одговори:

 

– Не, не сум, никогаш. Мислам само еднаш и никогаш повеќе? Не сум, во таа смисла – изјавила пејачката откривајќи дали е поддржувач на таквите врски.

– Поддржувач сум на се што некому му одговара, ако некој толку магично ме привлече, зошто да не. Нема врска со искреноста, јас сум многу нефлексибилна личност – објасни таа во емисијата на Хајп ТВ.