Ќерката на хрватскиот пејач Дино Дворник – Ела Дворник ги изненади своите обожаватели со својата неодамнешна трансформација.

Трансформацијата настанало откако Ела била модел за  уметник, а златните раце на шминкерот ја трансформирале во сосема друга личност.

Како што може да се види од приложениот материјал, ќерката на Дино Дворник е непрепознатлива по еден тон шминка, а тоа го забележале нејзините многубројни обожаватели.

Сепак, реакциите се главно позитивни, а многумина дури ја споредија со Памела Андерсон.

„Памела Андерсон“, „Совршена“, „Барбика“, „Најпрвин помислив на Јелена Карлеуша“, се дел од коментарите