Како што пишуваа медиумите, Тошиќ има запаление на плуќа и тежок облик на оваа болсет.
Денес како бомба одекнала веста дека Душко Тошиќ е заразен со коронавирус.

Не е познато како и каде се заразил, ни дали е хоспитализиран, а после овие информации се огласила и Јелена Карлеуша.

Пејачката не зборувала за состојбата на сопругот, но преку фотка го најавила својот настап во странство.