Еве зошто има 360.000 прегледи на Youtube

Врчак бега во манастир

Еден од најпрегледуваните македонски музички хитови, Манастирски сон на Врчак, има над 360.000 прегледи на Јутјуб. Повеќе од причина е да се појави на видeо ѕидот на Вечер

Најнови вести