Премиера

Уште еден ден емотивна балада на ДНК

ДНК имаат нов спот, станува збор за видео за насловната тема од актуелниот студиски материјал на рнб двоецот ДНК со наслов „Уште еден ден". Во прашање е емотивна балада во која едната половина од дуото - Панчо, всушност низ стихови ја опишува душевната болка заради загубата на својот родител.

Поврзани

Најнови вести