ВИДЕО

Што ќе се случи ако престанеме да ги стереотипизираме луѓето?

Вакви, или онакви, слични и различни - ние сме луѓе. И имаме една заедничка особина. Погледнете го поучното видео од Данска

Поврзани

Најнови вести