Премиера

"Розо моја" после толку време доби и спот

"Розо моја" на Ибуш Ибраимовски е снимена пред многу, многу години, но откако благодарение на кафеанските свирки истата се врати во живот и се пее како да е снимена неодамна... за неа конечно се снимо и спот. Погледнете го:

Најнови вести