НЕВЕРОЈАТНО МОЌНО: “Македонско девојче” во џез изведба на англиски и шпански јазик

Најпознатата и најубавата македонска песна во џез изведба на англиски и шпански јазик.

Звучи фантастично и ќе ве натера да ја слушате одново и одново.

Сите музичари се со македонско потекло, пишува во описот на видеото на Јутјуб.

Уживајте:

Најнови вести