Премиера

Некој друг на ДНК

"На овој убав ден ви го подаруваме нашето ново видео за песната "Некој друг" од последниот албум "Уште еден ден" . Голема благодарност до сите што учествуваа во реализацијата на спотот. Со љубов до сите вас", велат Панчо и Андреј.

Поврзани

Најнови вести