Премиера

"Најбоља" новата песна на Ај Кју!

Најновата тема насловена "Најбоља", отпеана од победниците на Скопскиот Фестивал, Ај Кју деновиве ја доживеа својата регионална промоција на музичкиот канал Ем-Ти-Ви Адрија. И овој пат во соработка со Горила Филмс. Песната има и македонска верзија која ќе се промовира наскоро, а до тогаж може да уживате во "Најбоља".

 

Најнови вести