Машко оро на свадба кое стана вистински интернет хит!

Осум момчиња решија сами да заиграат оро на свадбата на нивните пријатели и успеаја да привлечат огромно внимание. Добија аплаузи, а колку се умешни во играњето, погледнете во видеото во продолжение.

Поврзани

Најнови вести