Премиера (видео)

Маја покажа кој и треба!

"Сега ми требаш" е насловот на песната на Маја Вукиќевиќ за која во етерот денес пушти и видео. Зад реализацијата на интересниот видеозапис стои Томато продукција. 

Уживајте!

Поврзани

Најнови вести