Повеќе од 10 илјадната публика збесна

Лудило по Четкар!

Видео од еден од настапите во склоп на азиската турнеја на Владимир Четкар. Повеќе од 10 000 Корејци скандираат и пеат во еден глас на настапот во склоп на Jarasum International Jazz Festival, во Јужна Кореја. Интересно е што најбурните реакции се токму на неговата авторска музика. 

Најнови вести