Премиерно нов спот

Либеро бенд рушат рекорди

Момците од Либеро бенд имаат нова песна и спот. Темата е со наслов „Твој сам„ и е снимена на српски и македонски јазик. Музиката е со потписот на Александар Цветковиќ, текстот е на Драган Брајовиќ - Браја, а аранжманот на Валентино Скендеровски. Дека овие талентирани момци имаат хит доволно зборува податокот што за само неколку часа од поставувањето на видеото на Јутјуб, истото е видено скоро 30 000 пати.

Среќно момци!  

 

Најнови вести