Премиера

Јордан Митев со спот ја испраќа 2016 година!

Со видеото за темата "Кажи да моја најмила" Јордан Митев реши да ја заокружи оваа 2016 година. Видеото е снимано во црно-бела техника, и во стариот дел на Охрид.

Поврзани

Најнови вести