И Героски, конечно, во македонски бои

Бранко Геровски - уредник, сопственик, пропагандист, газда... на повеќе медиуми и портали во Македонија јавно навреди десетина новинари, јавни личности и бивши политичари кои се собираат во кафетеријата Манда и се закани дека ќе дојде и ќе ги растури... по што беше поканет заканата да ја реализира.

Кога дојде беше офарбан во боите на Македонија па така, и Геро, стана барем визуелно човек македонски обоен

Поврзани

Најнови вести