Премиера

Еве ја првата песна на Бионда

По неколкуте одлични преработки на веќе испеани хитови дуото „Бионда" составено до Бојан Дамјаноски и Весна Илиќ Павловска премиерно го претставува и видеото за авторската "Ако си одиш". Се работи за песна на добро познатиот тандем Лазар и Магдалена Цветковска.

Најнови вести