Премиера

Еве го новиот спот на ДНК

Најавеното ново видео на двоецот ДНК за темата „Јас и ти" од актуелниот албум „Уште еден ден" е спакувано и веќе од денеска истото е достапно на јавноста. Станува збор за интересна видео приказна, која со оглед на она што ќе следува од рнб двоецот има и симболично значење, а во која Панчо и Андреј се појавуваат во улога на сценски менаџери.

Најнови вести