Премиера

Еве ги рушевините на Теа

Текстот за песната е со потписот на Теа и Панчо, кој всушност и гостува во "Рушевини". Музиката и аранжманот, пак, се на Лазар Цветкоски, додека видеото е дело на Томато продукција. 

Поврзани

Најнови вести