Ексклузивно: Видео од убиството на Аркан кое со години е чувано како државна тајна

Поминаа 17 години од убиството на Жељко Ражњатовиќ – Аркан, но и понатаму подеднакво ја интригира јавноста. Кој е првиот нарачател за ликвидацијата – уште не се знае, но се појави снимка од убиството кое го запали Балканот. Иако ова видео е веќе година дена во јавноста, неверојатно е тоа што никогаш не крена огромна прашина, наместо да се разоткрие, оваа снимка доживеа уште една година во тајност.

Поврзани

Најнови вести