Дечко пини пиво ќе те однесе бура

Док ураган Харви уништуе све пред себе низ дел од САД има и такви кои су увек расположени за добро зезање, а посебно с'с пиво.

Док новинар идеше у живо на телевизију приде девојка и му остави пакет пиво, ќе се најде. Ако веќ мораш да работиш на овакво (не)време зашто да не се напиеш.

Поврзани

Најнови вести