За овие вежби нема да ви биде потребна дополнителна опрема или скапи справи за вежбање.

Фитнес инструкторката Памела Рајф подготви програма за почетници со која со секојдневно вежбање од 30 минути ќе ги затегнете и зацврстите нозете и задникот.