15.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=IJ5uaesvr7I]

Детето што се поздрави со сите негови спортски идоли.

14.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=losTyef5Nxg]

Бевето бубњар што ја „скина“ Пантера.

13.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=4pfloxVMJGw]

Единаесет годишната Хатала и нејзиниот инструктор по танцување.

12.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=3Js4YZ1z0to]

Џексон ептен се соживеа со песната „Say Something“ од A Great Big World.

11.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=A-3DZZJ74CI]

Момчето што знае што сака од животот.

10.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=eUbjsL1rsmA]

Четиригодишната Кандис му се извини на чичко ѝ за ненамерното бришење на сликата „засекогаш“.

9.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=GGHeh6OPhg4]

Медисон има да каже нешто за книгите.

8.

Додека таткото и мајката се поздравуваа со претседателот тој беснееше низ претседателската канцеларија.

7.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=84DLT4yRcy4]

Девојчето што не сака братчето да порасне, и не сака таа да умре кога ќе има 100 години.

6.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=aFYsJYPye94]

Малиот дипломат.

5.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=Moe97Apzukg]

Девојчето со најдобриот костим за Ноќта на вештерките

4.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=PCRqNsRflHM]

Бебето што прв пат почувствува дожд на својата кожа.

3.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=MdcuaeYV9oM]

Тригодишниот денсер.

2.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=M4bLYb_BeEo]

Бебето минион.

1.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=rz5TGN7eUcM]

Apparently најдоброто се остава за крај apparently.