Пејачот Џејсон Деруло сакал да изеде пченка со помош на дупчалка, па вклучил и камера за сите да го видат потфатот. Ама се вели ’ѓаволот ни ора ни копа’, па непланирано снимил инцидент.

Имено, се тргнало добро додека во еден момент тој не испуштил чуден крик. Всушност тоа се случило кога останал без заби. 

„Не правете го ова“, напишал пејачот под видеото.