На денот кога се навршуваат 13 години од трагичната смрт на Тоше Проеси, Игор Џамбазов потсети дека тој беше многу повеќе од пејач.

– Поминаа 13 години, а ние ништо не научивме од него…, напиша Џамбазов на Инстаграм

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Тоше…

A post shared by Игор Џамбазов (@igordzambazov) on