Пред неколку дена ќерката на американскиот претседател Тифани Трамп го прослави нејзиниот 27-ми роденден.

Таа организираше забавата со многу гости, на која  коронавирусот беше отворено игнориран. Забавата се одржа во Мајами.

Како што изгледа Тифани не е заинтересирана за фактот дека нејзиниот татко беше позитивен на вирусот пред неколку дена, бидејќи на забавата не биле забележани никакви мерки против коронавирусот.