Хелена Топаловиќ, ќерката на Милан Топаловиќ, Топалко  ја користи секоја можност да патува и да ужива во луксузните хотели.

Ќерката на пејачот е активна на Инстаграм каде што објавува провокатвни фотографии од многу дестинации.

Хелена повторно замина на одмор, но не сакаше да ја открие точната дестинација каде што реши да се опушти, а во преден план и беа џиновските гради кои ги покри буквално со ено парче крпа на себе.