Сузана Манчиќ тешко го поднесе фактот дека нејзината ќерка Теодора Куниќ се омажи за американски бизнисмен, со кој претходно беше во врска две години.

Иако и забележа на тоа, Сузана е среќна поради ќерка си и бракот, кој и донесе убав живот.

Атрактивната водителка секоја прилика ја користи да ја посети ќерката во Виена, каде живеат со бизнисменот, а во меѓувреме постојано се гледаат на Скајп.

За Теодора дефинитивно не треба да се грижи , бидејќи сопругот и обезбеди лесен живот подалеку од Балканот.

Судејќи според фотографиите кои Теодора ги објавува на Инстграм , евидентно е дека тоа е така.