Деновиве во студиото Масив скај мјузик во Скопје, двете ексклузивки на оваа продукција Тамара и Туна ја снимија својата прва заедничка песна “Љуби, љуби”. Оваа песна ќе биде ставена и на албумот на Тамара, кој треба да се појави наскоро Тамара има намера по албумот на македонски, да издаде и албум на српски јазик.