Јулија Тимошенко води на анекта во пресрет на претседателските избори во Украина

Поранешната украинска премиерка, Јулија Тимошенко има најголеми шанси да стане нов претседател на изборите најавени за 31 март. Ова го … Продолжи со читање Јулија Тимошенко води на анекта во пресрет на претседателските избори во Украина