Карлеуша многупати истакнувала дека е во одлични односи со Драгана Мирковиќ

По повод непријатната средба на Светлана Цеца Ражнатовиќ и Драгана Мирковиќ  се огласила и Јелена Карлеуша на Твитер и удрила по Цеца и по РТС.

“Колку пати зло и има направено, Драгана е кралица и зошто воопшто и се обратила”, твитнала Карлеуша и додала:

JELENA KARLEUŠA
✔@karleusastar

RTS zaslužuje Svetlanu Ražnatović u svom Novogodišnjem programu. Jer to je prirodna sprega režima, kriminalne prošlosti, licemerja i mraka u kom se Srbija nalazi. Ali mi je žao što se čestiti ljudi poput Dragane Mirković stavljaju u isti koš sa bagrom tamo.

Инаку Карлеуша својата кариера ја започнала во 1995 година и како немала пари за песните, нејзината мајка и се обратила на Драгана Мирковиќ која веднаш и позајмила 25.000 тогашни марки  за Јелена да сними песни и да започне естрадна кариера.