Шок!

Кристијан Голубовиќ вели дека би се убил да е на местот на Јелена Карлеуша! Бивш затвореник и иден учесник во “Задруга 4“ смета дека омажена пеачка не смее да си дозволи афера со фудбалерот Огњен Вранеш која со месеци ги полнела насловните страни.

Голубовиќ го прозвал и сопругот на Јелена Душко Тошиќ, а го спомнал и нејзиниот прв сопруг Бојан Кариќ, со кого во брак била само три месеци.

– Јелена ја др*ка пи*дата со швалер, а има две ќерки. Замисли како тие две девојчиња се чуствуваат кога одат во училиште и други деца ги бркаат со телефон да им покажат што правела нивната мајка. Јас би се убил такво нешто да ми се случи. Би си пресудил себеси кога мјата жена Ивана се чепи и снима со телефон, а ќерката Вера после тоа да го гледа. – ја започнал приказната Кристијан и продолжува:

– Карлеуша се омажила за оној папок, а се гледа дека меѓу нив нема ни грам љубов. Неможе Тошиќ нејзе да и парира, па и оној швалер-пицопејач не и одговара. Но таа неможела многу да избира. Знаела дека онака прегазена може само некој страдалник да го улови. Сетете се само што се случило додека била во брак со оној ретар*иранион Кариќ. Ја фатиле на купче со обезбедување, ја претепале, и ги исекле работите и ја исфрлиле од куќа.