Еден корисник на Фејсбук живо ја снимал бурата на почетокот, кога забележал на небото меѓу облаците нешто се движи.

На снимката се гледа како бурата се приближува во едно гратче во Алабама кога камерата се врти кон небото.

Соло Доло, во живо ја пренесувал на Фејсбук, бил познат по снимања на екстремни временски услови.

[video:https://youtu.be/O0qF9XrYadM autoplay:0]

Во еден момент зборува дека немаат струја, додека наоколу се лета, кутии, дрва…
Во еден момент камерата се врти кон небото и се фокусира на светла бела флека.

– Погледајте дупка на небото, еве кој има моќ, вели Доло на снимката.

Еден од корисниците на Фејсбук укажал на чудниот лик во облаците, кој личел на човечко тело. Оние кои исто така забележале необично движење, рекле дека во прашање е Бог.

Видеото до сега е прегледано од милион луѓе откако е шерувано на Фејсбук и има повеќе од 7.000 коментари.