Кање Вест за прв пат јавно проговорил за неговите чувства кон Ким. Тој неодамна гостувал во шоуто на Крис Џенер, која инаку е мајка на старлетата, и отворено кажал дека ја сака Ким , притоа истакнувајќи дека не може да си го замисли животот без неа.
Сите велеа дека Ким негативно ќе влијае на мојот углед и се прашуваа како можам да бидам со таква личност. Јас ја сакам таа жена, луд сум по неаа, изјавил Кање и додал дека нивниот однос нема никаква врска со популарноста и парите.
Пред повеќе од два месеци, славниот пар доби ќерка, а наскоро планираат и да се венчаат.