Оваа година дефинитивно беше лоша за пејачите, кога станува збор за работата, бидејќи многумина мораа да ги откажат настапите и се чини дека сè запре во светот на музиката. Нина Бадриќ неодамна апелираше до државата да им помогне на пејачите, за тие да можат да ја вршат својата работа без пречки, а овој нејзин апел беше критикуван од некои луѓе кои сметаат дека пејачки како Бадриќ треба да направат малку потешка работа во овие тешки времиња.

Сепак, Бадриќ не беше многу возбудена од овие коментари. Летото го поминува на море, а судејќи според фотографиите што ги објави, изгледа феноменално, па оваа пауза е многу добредојдена.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ko svaka rijeka idem moru svom…??❤️

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

Бадриќ позираше во прекрасен едноделен црвен костим за капење, а нејзините добро познати облини ги истакна наметката што опционално и паѓаше над нозете.

  Она што се забележува е дека многу пејачи не се во можност да си ја завршат својата работа, но не и Бадриќ и Северина Којиќ, тие заработуваат пари промовирајќи разни брендови.