Луна Бена, е модел кој откако направи профил на социјалната мрежа за запознавање, доживеа вистинска непријатност.

Имено, таа му се придружила на Тиндер, а заработува за живот од продажба на провокативни фотографии. Сепак, и се случила несреќа кога мажи започнале да ги користат нејзините фотографии на социјалните мрежи.

– Тие ги зедоа моите фотографии и заработија пари од нивна продажба. Кога и да отворам мој вистински профил, добивам најава и Тиндер го брише, се пожали таа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Would you be mine? Could you be mine? Won’t you be my neighbor??

A post shared by ˗ˏˋ Luna Benna ˊˎ˗ (@luna.benna) on

Иако многу мажи ја соочиле со непристојни пораки и фотографии, вели таа, не биле сите понуди толку лоши.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I can’t espresso how much you bean to me..?Today’s good mood is sponsored by coffee.☕️

A post shared by ˗ˏˋ Luna Benna ˊˎ˗ (@luna.benna) on

– Ми понудија патување, брак, но и пари само за да ги запознаам. Сепак, никогаш не се согласив да запознаам некои од тие луѓе, вели Луна.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My eyes are wide like cherry pies.? Happy Saturday.?

A post shared by ˗ˏˋ Luna Benna ˊˎ˗ (@luna.benna) on

Таа неколку пати се обидела да се спротивстави на лажните профили кои користат нејзини фотографии. Стапила во контакт со нив, но сè обично завршувало со блокирање. Сепак, таа признава дека запознала личност што и се допаѓала пред да и биде избришана сметката на Тиндер.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Repeat After Me! I am enough. What I do is enough. And what I have is enough. Self-care is not self-indulgence. Self-care is self-respect. Little Reminder during our time indoors. Gotta nourish = flourish. Use this time to heal your mind and body. Ground yourself. Set goals. Read up. Clean up. Stay Positive. Try New Hobbies! Time is nothing but a construct. You’ve never painted? Stay up until 3am painting tonight. (not really unless you truly want to). But make the best of being inside! Make the best of this change. Being with yourself and your pets/loved ones. Thinking about everyone right now☀️??. We can do This you guys. Stay SAFE. Stay HOME. Wash your hands. Stay Woke. Photos From “Checked Shirt” @suicidegirls ? @writeboy

A post shared by ˗ˏˋ Luna Benna ˊˎ˗ (@luna.benna) on