Анастасија Ражнатовиќ секој ден се сеќава на покојниот татко Вељко Ражнатовиќ Аркан, а од време на време, на својот Инстаграм, таа објавува сеќавање за него.

Овој пат таа објави фотографија, дури и кога беше прилично мала, а пораката навистина ја расплакува душата:

„Јас сум татина принцеза, иако татко ми е на небото“, напишала Анастасија покрај фотографијата од неа како бебе, на која што нејзиниот татко ја држи во раце.