Носителот на листа во изборната единица 3 на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Јанушев на својата фејсбук страница објави видео обраќање.

Само држава со силен приватен сектор е силна држава. Се обврзуваме на:

Намалување на данокот на добивка и персоналниот данок на доход на 8%

Повеќе средства за инвестиции во нови технологии и линии на производство

Царинска гилотиња и подобри услови при извоз и увоз

Реформи во инсепкцискиот систем

Приватниот сектор ќе биде стожер на државата!

#ИсправиСеМакедонијо

#ОдбериОбнова