Бевме во посета на општина Градско. И тука е присутно незадоволството од Зоран Заев, Љупчо Николовски и СДСМ, од друга страна поддршката на ВМРО-ДПМНЕ е огромна. Токму тоа е она што нѐ мотивира да се бориме и да веруваме дека на 15 јули ќе се случи голема победа на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата.

#ИсправиСеМакедонијо
#ОдбериОбнова