Денеска присуствував на отварање на изборниот штаб во Велес, со двајцата кандидати Игор Здравковски и Киро Нацков.

Велес е на нозе и е подготвен за #обнова.

#ИсправиСеМакедонијо, горда и достоинствена татковино

Фејсбук статус на генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ и носител на ИЕ 3, Игор Јанушев.