Втор дел од скандалот со поткуп на гласачите околу Зоран Заев и неговиот внатрешен круг. Денес се разгледуваат материјалите како гласачите биле платени, како им се заканувале и се заплашувани да гласаат за Заев, напиша поранешниот премиер на Словенија Јанез Јанша на Твитер, кој и вчера се огласи за бомбата од Ла Верита.