Екипата на ЈуТјуб каналот “Crombat” , која во главно се занимава со рецензија на воени оброци, за потребите на ова видео јадела конзерви на ЈНА, стари 30 години. Што се пронашле во кај аеродромот Жељава во близина на границата со Босна и Херцеговина..

Во прилог погледнете го видеото од екипата на ЈуТјуб каналот „Crombat”