Најдобриоит светски тенисер Новак Ѓоковиќ турка основање асоцијација на тенисери која ќе има задача да ги промени условите на тенисерите и правилата на турнирите по што нема да се случува едностран монопол на богатите организатори додека најголем дел од тенисерите живеат на кредит, и тонат во долгови