Кога пријателите сакаат да наместат некого, баш голема помош нема. Целта мора да биде остварена, а таа ги оправдува средствата нели.

Во ситуацијава за местенката во игра се градилиште, багер и вода. Не ви е јасно каква е поврзаноста меѓу наброеното?

Погледнете го видеото во продолжение и се ќе ви стане јасно.