Синот на фолк дивата Цеца, Вељко Ражнатовиќ тренира редовно со цел да биде подготвен за претстојните натпревари, а не се одмара дури ни кога е на Тител.

Вељко имаше бурен период, најпрво му се роди синот, а потоа беше и позитивен на коронавирусот, па затоа дол период немаше време за тренинзи и сега се обидува сето тоа да го надополни.

Меѓутоа, тоа што на неговите фанови им падна во очи е дека Вељко за време на тренинзите на својот грб го носи името на неговата жена.

Откако ја удри вреќата, Ваjко ја симна маичката и скокна во базенот. А малкумина знаеле за овој податок од семејството Родиќ.