Мислите дека треба да поминете часови во фризерски и козметички салон, да ја облечете најскапата гардероба и највисоките потпетици, за да го заведете. Но, ќе се изненадите какви ситници навистина можат да го привлечат вашиот „плен”.

Секоја жена, се разбира, мора да е средена, но за да го заведе оној за кого е заинтересирана, не мора да биде во совршено издание од глава до пети.

Дали секогаш морате да бидете нашминката и дотерана?

Мажите велат дека повеќе ги возбудува природниот изглед.

Еве 4 ситници кои за нив се многу важни!

1. Кога поминувате со рацете низ својата коса. Тоа за нив е неодоливо.

2. Кога искрено се смеете. Насмевката, уште ако ја предизвикал тој, ќе делува како магнет.

3. Кога ќе ви го види стомакот. Додека се движите околу него, се истегнувате, и стомачето случајно се открива под маицата или џемперот.

4. Потег кој сигурно ќе го донесе во вашата прегратка – мажите се беспомошни кога жените ќе го соблечат градникот под маицата. Следниот момент тој е во вашите раце!