Малата Ања Ветерова веќе порасна, па прослави роденден на Халкидики од кадеобјави и провокативни фотки.

За „хаштаг“ таа откри дека најважно и е здравјето и среќата, а потоа доаѓаат љубовта и успехот.

Kога станува збор пак за музичката кариера, Ветерова вели дека сака да го реализира концертот во Беркле.