Миленик на жени и познат глумец Милош Биковиќ застанал на лудиот камен.

После раскинување со Барбара Таталовиќ глумецот не зборувал за својот емотивен статус, го криел како змија нозе, а неодамна за еден медиум дал изјава дека е среќен и исполнет во љубовта.

Тој на големо ја гради својата кариера вон границите на Србија, во Русија, со што на Инстаграм испливала фотографија на Милош од едно снимање во улога на младоженец, додека како невестата покрај него седи убава девојка руска глумица Дијана Пожарскаја. Тој гледа вљубено додека таа слика со мобилен телефон.

Дека овој убав глумец се оженил и одбрал многу убава жена за себе е секако само на сет, а дали е точно таа која го прави среќен и во приватниот живот останува да видеме.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

-есть ещё силы ждать сериал? -у меня нет…

A post shared by ?’? ???? (@padasha16_20) on