Не сите свадби се исти. Во 99 проценти од нив доминира прекрасна атмосфера придружена со насмевки на младенци и кумови, а љубовта секако се чувствува во воздухот.

Идиличниот приказ на најважниот ден од животот на некои луѓе, во овој случај, беше сè друго освен убаво.

Еден младоженец во Велика Британија откри пред венчавката дека неговата идна сопруга не му е верна. Но, не само таа, туку и неговите пријатели!

Церемонијата помина без никакви проблеми, а кога започна прославата, сите започнаа да одржуваат кратки говори.

На ред беше младоженецот да каже прво:

„Ќе одиграме една игра.

Им рече на сите гости да станат, да ги свртат плочите пред него и да ја пронајдат црвената налепница. Оној што не ја најде, можеше да седне повторно, но другите мораа да останат стоечки.

Останаа 8 мажи!

Младоженецот тогаш им порача на сите да обрнат внимание на мажите кои останаа да стојат.

„Овие луѓе што ги гледате како стојат спијат со мојата сопруга, не одамна, од денот кога таа и јас се свршивме. Сега заминувам и ќе барам да се поништи бракот “, рече младоженецот и исчезна во непознат правец.

Ги остави гостите во целосен шок. Сите молчеа, додека мажите што стоеја поцрвенеа. Не се знае што се случило потоа.